Utiliteitsbouw

Deze diensten worden nu uitgevoerd door Installatiebedrijf Platzer. Zie www.platzerinstallatie.nl.

Zoekt u een bedrijf dat u kunt inschakelen voor al uw elektrotechniek en grondwerken? Cultro in Nieuw-Schoonebeek is dé partij.

Wat is utiliteitsbouw?

Dit zijn gebouwen zoals kantoren en bedrijfspanden. Het zijn panden die geen woonbestemming hebben en waar dus niet geleefd wordt. Ook fabrieken, opslagruimten, winkels en ziekenhuizen vallen onder utiliteitsbouw.

Wat doen wij in de utiliteitsbouw?

U kunt Cultro inschakelen voor al uw grondwerk en graafwerk. Heeft u plannen om een pand te bouwen? Zorg dan voor een goede ondergrond voordat er gebouwd wordt. De bouwstoffen kunnen wij voor u vervoeren. Het afval voeren wij voor u af. Elektrotechniek behoort ook tot onze specialisaties. Of u nu een nieuw pand bouwt of een kantoor renoveert: wij helpen u graag met de elektrotechniek. Van het verplaatsen van stopcontacten tot aan het aanleggen van een CV-installatie: Cultro is inzetbaar voor totaalinstallaties..

Wie schakelen Cultro in?

Sommige opdrachtgevers nemen direct contact met ons op voor de diensten die wij aanbieden. Ook zijn wij onderaannemer voor verschillende aannemersbedrijven. Onze medewerkers worden ingezet voor zowel grondwerken en grondverzet als voor alle voorkomende werkzaamheden in deelektrotechniek. Ook voor de levering van grond, grind en zand kunt u ons inschakelen.

voor wie wij werken

Wij werken regelmatig voor o.a. de volgende opdrachtgevers:

  • Groenmaat
  • Gemeente Emmen
  • Tuinbeurs Nederland
  • Gemeente Coevorden