Riolering laten aanleggen of ontstoppen

Deze diensten worden nu uitgevoerd door Installatiebedrijf Platzer. Zie www.platzerinstallatie.nl.

Bij Cultro kunt u terecht voor voor elk installatiewerk, dus naast electro en gas en water ook voor het aanleggen van riolering. Vaak wordt er gemakkelijk gedacht over het aanleggen van riolering maar in de praktijk komt het aanleggen van riolering en hemelwaterafvoer juist meer precies dan veel andere voorzieningen. Wanneer het aanleggen van de riool voorzieningen niet correct wordt uitgevoerd dan ontstaan hier vorge of laat problemen zoals verstoppingen. 

Laat de riolering vakkundig aanleggen

Laat het aanleggen van een riolering systeem daarom uitvoeren door de vakman die weet wat hij doet en voorkom vervelende gevolgen van het niet goed aanleggen van de riolering. Wanneer er eenmaal verstopping of verzakking optreedt is het vaak een grote klus het riool weer op te graven en materiaal te vernieuwen. 

Riolering aansluiten op hoofdriool

Wij kunnen de riolering of hemelwaterafvoer ook aansluiten op het hoofdriool van de wijk. 

Riolering verstopt

Is het riool verstopt geraakt? Wij kunnen de ontstopping verhelpen! Wij beschikken o.a. over een riool camera waarmee we kunnen onderzoeken van de verstopping veroorzaakt maar kunnen deze uiteraard ook verhelpen. Hoe groot de riolering verstopping ook is, wij helpen u graag uit de brand!

riool

voor wie wij werken

Wij werken regelmatig voor o.a. de volgende opdrachtgevers:

  • Groenmaat
  • Gemeente Emmen
  • Tuinbeurs Nederland
  • Gemeente Coevorden