Elektrotechniek laten aanleggen door kundige elektricien

Deze diensten worden nu uitgevoerd door Installatiebedrijf Platzer. Zie www.platzerinstallatie.nl.

Wij verzorgen de elektriciteits installatie in uw woning of bedrijfspand. Onze elektriciens zijn ervaren is het aanleggen van een betrouwbare en veilige elektriciteits installatie volgens de moderne normen.

Elektriciën voor nieuwbouw

Uiteraard leggen wij de stroom, schakel, lichtpunten en meterkast aan in nieuwbouw woningen of bedrijven. Onze elektriciëns adviseren u op basis van jarenlange ervaringen. Juist met een nieuwbouw pand heeft u de kans de stopcontacten op de juiste plaatsen aan te brengen en te zorgen voor een natuurlijk lichtplan. Wij denken met u mee en hebben kennis van de mogelijkheden van dit moment. Onze elektriciëns volgen de ontwikkelingen van led verlichting, zonnepanelen en energiebesparende mogelijkheden op de voet en weten hierin de juiste keuzes te maken.

Renovatie en uitbreiding van elektrotechnische installaties

Tevens kunnen wij renovaties aan het elektriciteitsnet in uw pand uitvoeren. Mogelijk is de installatie verouderd en wilt u dit weer veilig en up-to-date laten maken. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Ook wanneer uw pand wordt uitgebreid kunnen wij de nieuwe ruimten voorzien van stroom en licht. Een ervaren elektricien werk niet alleen veilig maar ook snel waardoor de kosten in veel gevallen er meevallen.

Stroomstoringen verhelpen

Af en toe komt het voor: kortsluiting of een andere storing in de elektrotechnische installatie. Vervelend want u kunt uw apparaten niet gebruiken en heeft geen licht! Wij lossen dit zo snel mogelijk voor u op door een ervaren elektricien langs te sturen die met speciaal gereedschap de storing vaak erg snel verhelpen kan.

Meterkast

voor wie wij werken

Wij werken regelmatig voor o.a. de volgende opdrachtgevers:

  • Groenmaat
  • Gemeente Emmen
  • Tuinbeurs Nederland
  • Gemeente Coevorden