Domotica

Deze diensten worden nu uitgevoerd door Installatiebedrijf Platzer. Zie www.platzerinstallatie.nl.

Vindt u gemak in uw woning of bedrijf belangrijk? Bent u op zoek naar een systeem dat al uw elektrische apparaten in uw woning of bedrijf bedient én beheert? Voor het plaatsen van Domotica schakelt u Cultro in.

Wat is Domotica?

Nog nooit gehoord van Domotica? Dat kunnen wij ons voorstellen. Domotica is een geïntegreerd systeem. Met Domotica kunt u binnenshuis alle elektronische toestellen bedienen en beheren. De voordelen van Domotica? Vooral een stukje comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Wist u dat Domotica ook wel een huisautomatisering genoemd wordt?

Domotica gemak

U kunt Domotica bijvoorbeeld gebruiken om apparaten in uw keuken voor te programmeren. Kunt u het zich voorstellen? U wordt ’s ochtends wakker en loopt naar het koffiezetapparaat en uw koffie staat al klaar. Of u heeft met Domotica de oven al voorgeprogrammeerd. Deze is dan al opgewarmd en u hoeft alleen nog maar uw broodjes in de oven te plaatsen.

Domotica en verlichting

Met dit slimme systeem kunt u uw verlichting instellen. Het licht gaat aan als er beweging wordt waargenomen. De verlichting gaat uit als er geen beweging meer is.

Domotica en klimaatbeheersing
Domotica is ook ideaal als u zuinig om wilt gaan met energie. U kunt de warmte van uw huis instellen. Zo komt u bij thuiskomst in een warme woning en gaat de verwarming uit als u niet thuis bent.

Domotica en veiligheid

Domotica zorgt voor een veilig gevoel. Rook- of brandmeldingen worden direct verstuurd naar een meldkamer. Daarnaast is het eenvoudig om met Domotica beveiligingscamera’s te bedienen.

Domotica gekoppeld aan internet

Doordat Domotica gekoppeld is aan internet, kunt u overal ter wereld in uw eigen huis inloggen.

Vragen over Domotica

De mogelijkheden van Domotica zijn enorm. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of meer informatie wilt. Neem dan contact op met Cultro. Wij komen graag bij u langs voor persoonlijk advies.

voor wie wij werken

Wij werken regelmatig voor o.a. de volgende opdrachtgevers:

  • Groenmaat
  • Gemeente Emmen
  • Tuinbeurs Nederland
  • Gemeente Coevorden