Uw installatiebedrijf voor Emmen en wijde omgeving

Deze diensten worden nu uitgevoerd door Installatiebedrijf Platzer. Zie www.platzerinstallatie.nl.

Wij bieden allround electrotechnische en zowel totaal installatietechnische diensten. Daarbij moet u denken aan het installatiewerk bij de bouw van een bedrijfspand of woning. Zowel nieuwbouw, aanbouw als renovatie. Ook voor al uw tuin installatiewerk, van verlichting tot het totale plaatje. Tevens voor besturings installaties, kracht installaties, storingen en onderhoud.

Installatie van elektriciteit, gas, water, riool

Naast ervaren en kundige elektriciens hebben wij ook loodgieters binnen ons installatiebedrijf. Wij kunnen hierdoor het totaalplaatje van elke installatieklus aan. Niets is ons en onze installateurs te gek! Uiteraard werken wij samen met diverse bouwbedrijven waarvoor wij in veel gevallen het totale installatiewerk leveren.

Wij denken mee aan natuurlijk een duurzame en een energiezuinige oplossing.
Wij werken volgens de huidige normen en richtlijnen waarbij we duurzaamheid en energiezuinige oplossingen hoog in het vaandel hebben staan.

Actief in Emmen en omgeving maar ook daarbuiten

Wij werken vooral in Noord Nederland. Emmen, Coevorden, Assen, Hoogeveen, Klazienaveen, Schoonebeek zijn plaatsen waar onze installateurs dagelijks te vinden zijn maar ook buiten Drenthe worden onze installatie diensten regelmatig gevraagt.

Cultro is het installatiebedrijf voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van alle installaties!

voor wie wij werken

Wij werken regelmatig voor o.a. de volgende opdrachtgevers:

  • Groenmaat
  • Gemeente Emmen
  • Tuinbeurs Nederland
  • Gemeente Coevorden