Cultro gaat verder als Groenmaat en Installatiebedrijf Platzer

Vanaf 1 januari 2017 zijn de cultuurtechnische werkzaamheden van Cultro verder gegaan onder de naam Groenmaat. Groenmaat breidt de diensten daarmee uit met onder andere grondverzet, rioolwerk, broomstronken frezen en diverse andere diensten die voorheen uitgevoerd werden onder de naam Cultro. Groenmaat wordt hierdoor een nieuw bedrijf onder leiding van mijn broer John en mij samen. Twee van de medewerkers van Cultro gaan ook mee naar dit nieuwe bedrijf waardoor een sterk team van specialisten in bestrating, tuin en cultuurwerk ontstaat.

Installatiewerk

De installatie–tak van Cultro is overgenomen door Installatiebedrijf Platzer, waar wij al een samenwerking mee hadden. Onze elektriciens en installateurs zijn nu in dienst bij Installatiebedrijf Platzer. U ziet dus dezelfde gezichten maar een andere naam. Wij hebben altijd een goede band gehad met eigenaar Jeroen Platzer en weten dat de installatie-tak van Cultro bij hem in vertrouwde handen is.

Beveiliging

Al onze werkzaamheden op het gebied van alarmsystemen, brandbeveiliging en camerabewaking werden al sinds 2016 uitgevoerd door Beveiligings Techniek Emmen. In Roy Hoogeveen blijft u de expert vinden op het gebied van beveiliging voor bedrijf en particulier.

Ik dank u voor uw vertrouwen en de plezierige samenwerking. Heeft u vragen dan kunt u mij e-mailen of bellen.

Rob Lambers
rob@groenmaat.nl
06 12 282 168